10
Aug. 08

ODHOD.. VRHPOLJE-PTUJ

POSLOVITEV OD DOMAČIH IN PRIJATELJEV V VRHPOLJU PRI VIPAVI IN PRVA POSTOJANKA NA PTUJU

Končno je prišel dan odhoda, kot tudi slovo od domačih, prijateljev, znancev…
Bilo je malo hudo, a hkrati prijetno, ko se toliko znanih zbere skupaj in ti vsak kaj lepega pove in zaželi, celo v pesti so nam stiskali bankovce in dejali »naj bo za bencin in kako kosilo si privoščita«. Prijatelji so na prazno škatlo napisali »Imata prazen tank NAPOLNIMO GA JIMA«. Nabrali so kar nekaj denarja , ki nama bo na poti še kako prav prišel.

DSC00562
Ob vsem hitenju in razmišljanju, ali sva vse uredila ali sva mogoče na kaj pozabila, je ura kar zdrsnila do trenutka, ko sva se morala posloviti od staršev in zbranih, ki so naju nagovarjali, naj paziva, kje hodiva, in predvsem meni, naj pazim, kje je meja poti!!!... Marsikomu je spolzela drobna solzica po licu…
kolaz1

DSC00569
Od vseh besed in gneče okoli naju se spominjam samo še trenutka, ko sem zajahal motor, ga prižgal, kot da bi pritisnil na petelin pištole, in dejal »MALA GREMO«. Za zadnji pozdrav so nama vklopili še gasilsko sireno, ...nisem videl ne na levo in ne na desno, samo naravnost sva jo ustrelila in pot se je začela...

DSC00571
In pot se je zacela

Mahnila sva jo po vijugasti cesti mimo stare pošte vse do Logatca in nadaljevala po avtocesti proti Ptuju. Ko se pelješ mimo Trojan, ne moreš mimo, ne da bi poskusil trojanskih krofov... V Ptuju naju je pričakala Majina prijateljica Eva z družino. Pripravili so nama odlično večerijo, nato smo še malo poklepetali in hitro zdrsnili spat. Po vseh teh kratkih neprespanih nočeh je spanec še kako dobrodošel....Galerija slik15 komentarjev


McAfee is a leading antivirus software that is designed to meet all your device security needs. Once you opt for McAfee, you can follow the below process for mcafee.com/activate.
13 Apr. 20


In this regard, Webroot is one of the most affordable and reliable options. It offers Security Solutions that are capable of dealing with the most stubborn threats. Now, once you have decided to secure your digital life with this laser-sharp tool. Then, you must perform a Setup process that begins with Webroot Download.
13 Apr. 20


HP Printer Drivers Setup ensures that your Computer is now equipped with the capacity to communicate with your Printer. This process involves downloading the latest version of Drivers as per your Printer’s Model Number. Subsequently, the downloaded software must be installed properly.
13 Apr. 20


Kaspersky Login - Kaspersky account or My Kaspersky is an ultimate portal for managing the protection of your devices. Using your account, you can view the information of your subscription, download the purchased application, activate your subscription.
18 Jan. 20


AOL Mail is a free web-based email service that helps the users to enjoy personalized email experience. You can connect with your family and friends using this email platform.
18 Jan. 20


Preberi vse...

Komentiraj

Ime:

E-Mail (ne bo objavljen):

Spletna stran:

Komentar: