29
Oct. 08

MADŽARSKA

OBISK V SOSEDNJI DRŽAVI IN SERVISIRANJE MOTORJA

Po vstopu na Madžarsko, sem se približal Sloveniji. Pri tem sem pazil, da me ne bi zaneslo čez mejo!!! V Lentiju sem se dobil z Majo, družino in prijatelji. Dostavili so mi nov računalnik (sponzor Biro 93), zadnjo gumo in nove spodnje posode kovčkov, ker so stari zaradi varjenja dodatne plošče popokali po švasih. Krivi so bili padci na Islandiji in udarec na Češkem. Touratech je držal obljubo in nama sponzoriral nove posode kovčkov in notranje torbe .


Nadgradnja novih kovčkov

Spretni bratranec Klemen ....

oče pri brušenju ....

Zbrali smo si primeren prostor na prostem in kar nekaj ur porabili za ojačanje in montažo novih kovčkov. S sabo so domači prinesli dobrote in imeli smo piknik. Bilo je prijetno videti domače, ki jih je zanimalo marsikaj s poti. Pred poslovitvijo s starši smo si v tipični domači gostilni ob glasbi privoščili madžarsko kuhinjo.

Maja in njeni starši so ostali še en dan ob Blatnem jezeru, ker sva z Majo urejala slikovni material za hrambo. Poslovil sem se in nadaljeval v Budimpešto.

parlament....

Ponovno sem prečkal Donavo, in si ogledal kar nekaj znamenitosti in se kmalu izognil mestnemu vrvržu. Ko sem se vzpenjal ponovno proti Slovaški, sem obvozil veliko število zelo mladih deklet, ki so stale ena za drugo ob cesti in kmalu dojel, da gre za prostitucijo. Prej bi pričakoval to v Belorusiji, Moldaviji, Ukrajini…
Kraji proti slovaški meji so se mi zdeli zelo pusti, osamljeni in nikjer ni bilo življenja.

Galerija slikNi komentarjev


Bodite prvi, komentirajte to vsebino!

Komentiraj

Ime:

E-Mail (ne bo objavljen):

Spletna stran:

Komentar: